top of page

Vliegveld Hilversum

Geschiedenis

In september 2019 is het 80 jaar geleden dat het Vliegveld Hilversum geopend zóu worden. Het feest ging toen echter niet door omdat de mobilisatie (het oproepen van personen voor krijgsdienst in tijd van oorlog) er kwam en het vliegveld werd gevorderd door de luchtmacht. Na allerlei bezwaren, onderhandelingen en plannen, kwam er jaren na de oorlog een ommekeer: het vliegveld verkreeg een internationale status. Naast het feit dat het vliegveld als groot economisch belang diende, zorgde het vliegveld ook voor recreatieve doeleinden: vele bezoekers aanschouwen de vliegbewegingen en maakten een rondvlucht. Een plek waar aanschouwers even tot rust konden komen mocht natuurlijk niet ontbreken aan dit plaatje.

Na een grondige verbouwing in september 2019 opent restaurant Vliegveld Hilversum weer haar duren. Met een prachtig zonnig terras en een waanzinnig uitzicht is dit de ultieme plek om heerlijk te lunchen, appeltaart te eten of gebruik te maken van een high tea. Ook hebben zij een uitgebreide diner-, bier- en cocktailkaart: dus ook in de avonduurtjes zijn gasten niet weg te slaan uit dit etablissement.

Werken bij Vliegveld Hilversum

Werkzaamheden 

  • Gastvrij ontvangen van gasten

  • Bestellingen opnemen

  • Runnen van drankjes en gerechten

  • Met drie borden kunnen lopen

  • Afruimen en schoonmaken van de tafels

  • Eventueel ondersteunen van overig horecapersonee

  • Klaarmaken van tafel

Werkkleding

Dames: nette zwarte broek/pantalon, zwarte panty (20 denier) en zwarte instappers/ballerina’s.

Heren: nette zwarte broek/pantalon en zwarte schoenen.

Uiterlijke verzorging 

Dames: Haar vast, verzorgde niet te lange nagels en geen

(gel)nagellak.

Heren: Gezichtsbeharing kort en goed verzorgd.

Geen zichtbare tatoeages en piercings.

Tijden

Flexibele uren, in overleg met de planner.

Vliegveld Hilversum Resteurant Zonder Ac

Horeca

room-service.png

Bediening

Als bedieningsmedewerker ben je verantwoordelijk voor het serveren van eten en drinken aan gasten in een restaurant, café of een andere horecagelegenheid. Gastvrijheid staat hierbij centraal. 

Keuken

cooking.png

Keukenmedewerker

Zodra de bestelling in de keuken binnenkomt, zal je als keukenmedewerker verantwoordelijk zijn voor het bereiden van de gerechten onder leiding van een chef. De gerechten zijn gemakkelijk te bereiden, maar zeker van hoge kwaliteit.

Logistiek

dishwasher.png

Spoelkeuken Medewerker

Als spoelkeukenmedewerker ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken en opruimen van servies, glaswerk, bestek en andere spullen die gebruikt worden. Gedurende je dienst zal er gebruik worden gemaakt van een automatische was- en spoelmachine. Houd er rekening mee dat dit een functie is waarbij je veel moet staan en je met regelmaat kracht nodig hebt. Tevens is het van belang om stressbestendig te zijn, omdat het tijdens spitsuren de werkdruk kan oplopen.

bottom of page