RAI Amsterdam

Geschiedenis

De RAI Amsterdam, opgericht in 1893, is gevestigd aan het Europaplein in Amsterdam en is in meer dan een eeuw uitgegroeid tot een internationaal toonaangevende beurs- en congresorganisatie. Zij is jaarlijks gastvrouw van zo’n 500 beurzen, congressen en andere evenementen en brengt hiermee verschillende werelden, mensen en markten bij elkaar in binnen- en buitenland. Sinds 1961 ontving ze reeds meer dan 100 miljoen bezoekers.

Werken bij RAI Amsterdam

Werkzaamheden 

  • Catering- en banquetingwerkzaamheden

  • Bediening

  • Bar

  • Garderobe

Werkkleding

Dames: nette zwarte broek/pantalon, zwarte panty (20 denier) en zwarte instappers/ballerina’s.

Heren: nette zwarte broek/pantalon en zwarte schoenen.

Uiterlijke verzorging 

Dames: Haar vast, verzorgde niet te lange nagels en geen (gel)nagellak.  ​

Heren: Gezichtsbeharing kort en goed verzorgd. 

Geen zichtbare tatoeages en piercings.

Tijden

Flexibele uren, in overleg met de planner.

RAI_transparant.png

Horeca

room-service.png

Banqueting

Hospitality Banqueting verzorgt de cateringwerkzaamheden t.b.v. bezoekers, exposanten en organisatoren tijdens congressen, beurzen, vergaderingen en andere evenementen. Zij hebben een vast team die tijdens evenementen wordt aangevuld met flexkrachten, de hoeveelheid flexkrachten kan veranderen van 5 tot wel 300 personen. Elke dag is verschillend het ene moment verzorg je een koffie ontvangst voor 10 personen en het andere moment serveer je een diner uit voor 1000 gasten.

Hospitality

air-hostess.png

Front Office

Als Front Office medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt bij binnenkomst. Jij draagt de verantwoordelijkheid voor het ontvangen, inchecken en uitchecken van gasten en/of medewerkers. Het is belangrijk dat je duidelijk informatie kan overdragen. Daarnaast bedien jij de telefoon en verricht jij eenvoudige administratieve werkzaamheden. Je gaat vlot en efficiënt te werk en ontvangt iedereen met een lach.