top of page

Over BQ

JOUW IDEALE BAAN VIND JE BIJ ONS

Ons verhaal

BQ biedt al ruim 15 jaar, aan midden- en grootbedrijf, dienstverlening op het gebied van werving, selectie en uitzenden van medewerkers. Wij zijn actief binnen diverse branches, waaronder Transport & logistiek, Horeca & Evenementen, als ook de Industrie-, Vervoers- en Cateringbranche. Wij werken vanaf locatie van Woustraat te Amsterdam (hoofdvestiging) en daarnaast vanaf inhouse-locaties (intern) bij onze diverse opdrachtgevers.

 

BQ laat zich door opdrachtgevers kenmerken als een daadkrachtige, flexibele en betrouwbare partner. Waar andere stoppen, gaat BQ door! Puur op basis van inzet, hard werken, maar ook door innovatief werven, biedt BQ haar opdrachtgevers in de huidige krappe arbeidsmarkt een sterke fundering waar het personeelsvoorziening betreft.

 

BQ laat zich door eigen medewerkers kenmerken als een persoonlijke, betrouwbare en prettige werkgever met oog voor detail. Heldere communicatie, persoonlijke aandacht en een correcte loonadministratie. We zijn “allemaal” een belangrijk onderdeel van het geheel.

Het leggen van een vakkundige verbinding tussen medewerkers en opdrachtgevers, daar ligt de kracht van BQ. Zowel naar onze opdrachtgevers als naar onze medewerkers wordt er altijd gehandeld op basis van kwaliteit, zorg en aandacht voor het gehele proces. Waarbij ook strikt conform wet en regelgeving. BQ is NEN gecertificeerd en beschikt over het SNA Keurmerk.

 

BQ is een ambitieuze club, heeft drive, werkt uiterst resultaatgericht met als gevolg hardwerkende enthousiaste medewerkers en uiterst tevreden opdrachtgevers!

bottom of page