top of page

KLM Lounge

Geschiedenis

Op Schiphol Airport bevinden zich twee KLM Crown lounges, Lounge 25 en Lounge 52. Lounge 25 is geschikt voor passagiers die reizen binnen de Schengenlanden en Lounge 52 voor intercontinentale passagiers. Bovendien bieden alle Crown lounges check-in opties aan voor passagiers die moeten overstappen. 

De lounges zijn stijlvol ingericht en hebben een serene sfeer met veel privacy. Hierdoor zijn de lounges voor reizigers een ideale plek om nog even te werken of tot rust te komen terwijl zij wachten op hun vlucht. 

Werken bij KLM is ideaal voor iemand die fulltime/parttime aan de slag wilt gaan. Wij streven ernaar om het rooster ver van te voren te plannen met een standaard planning.

 

Voor de werkzaamheden op Schiphol heb je een Schipholpas nodig. Het is te allen tijde verplicht om deze pas zichtbaar te dragen. Daarnaast is het van belang om altijd een geldig legitimatiebewijs bij je te dragen.

Werken in de KLM Lounge

Hospitality

Werkzaamheden 

  • Buffet aanvullen

  • Lounge netjes houden

  • Debrasseren

  • Aanspreekpunt voor gasten

Werkkleding

Dames: witte blouse, zwarte pantalon en zwarte instappers/ ballerina's.

Heren: wit overhemd, zwarte pantalon en nette zwarte schoenen.

Uiterlijke verzorging

Dames: Haar vast, verzorgde niet te lange nagels en geen (gel)nagellak.  ​

Heren: Gezichtsbeharing kort en goed verzorgd.

Geen zichtbare tatoeages en piercings.  ​

Tijden

Ochtenddienst: 06:00 – 14:30  ​

Middagdienst: 14:30 – 23:00  ​

Avonddienst: 17:00 – 23:00  ​

Inroostering is in overleg met jouw planner.

KLM_transparant.png

Hospitality

air-hostess.png

Hospitality Agent

Als Hospitality Agent in de KLM Crown Lounge en in de Schiphol Privium Lounge ben jij verantwoordelijk voor het verzorgen van de gasten, het is hier in uiterst belangrijk dat gastvrijheid op de eerste plaats komt. Iedere dienst ben je verantwoordelijk voor een taak, dit kan variëren van het buffet netjes houden tot debarrasseren. Je bent te allen tijde het gezicht en aanspreekpunt van de lounge en degene die de gasten een onvergetelijke ervaring bezorgd tijdens hun verblijf in de Lounges.

Logistiek

delivery-cart.png

Logistiek Medewerker

Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor het leveren van de producten die in de KLM lounges worden gebruikt. Elke ochtend start je met een briefing en hierna ga je naar het magazijn. De functie is een combinatie van spoelkeuken en logistiek, je wordt gevraagd hier te helpen bij extreme drukte.

bottom of page