top of page

Jamie's Deli

Geschiedenis

Jamie Oliver werd ontdekt in 1999 en kreeg al vrij snel zijn eigen televisieprogramma wat als insteek had dat dure ingrediënten en keukenmachines geen voorwaarde zijn om iets smakelijks klaar te kunnen maken. Hij staat bekend om zijn eerlijke, eenvoudige en pure gerechten. Daarnaast heeft hij verschillende kookboeken geschreven, restaurants geopend en televisieprogramma's gemaakt. 

Jamie's Deli bevindt zich direct achter de doorgang van de douane, een druk punt van Schiphol Airport. Hier kunnen de gasten terecht voor authentieke Italiaanse gerechten van Jamie Oliver zoals lekkere salades, pasta's en nog veel meer allemaal bereid met de beste producten en pure ingrediënten. 

Voor de werkzaamheden op Schiphol heb je een Schiphol pas nodig. Het is te allen tijde verplicht om deze pas zichtbaar te dragen. Tevens is het van belang om altijd een geldig legitimatiebewijs bij je te dragen.

Werken bij Jamie's Deli

Werkzaamheden 

  • Counterwerkzaamheden

  • Drankjes klaarmaken 

  • Debarrasseren

  • Eten voorbereiden

  • Terras schoonhouden

Werkkleding

Dames en heren: nette jeans en sneakers 

Uiterlijke verzorging 

Geen zichtbare tatoeages en piercings.


Dames: Haar vast, verzorgde korte nagels en geen (gel)nagellak.
Heren: Gezichtsbeharing goed verzorgd.

Tijden

Flexibele uren, in overleg met de planner.

The-Plant-Jamies-Deli-Web-28-2 white.png

Horeca

room-service.png

Counter

Als countermedewerker ben jij verantwoordelijk voor het plaatsen van de bestelling van de gast. Deze verwerk jij in de kassa, vervolgens bereid jij de bestelde drankjes. Hier horen natuurlijk ook de Italiaanse koffies bij die je maakt met behulp van een professionele koffiemachine. 

Keuken

cooking.png

Keukenmedewerker

Zodra de bestelling in de keuken binnenkomt, zal je als keukenmedewerker verantwoordelijk zijn voor het bereiden van de gerechten onder leiding van een chef. De gerechten zijn gemakkelijk te bereiden, maar zeker van hoge kwaliteit.

Logistiek

dishwasher.png

Spoelkeuken Medewerker

Als spoelkeukenmedewerker ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken en opruimen van servies, glaswerk, bestek en andere spullen die gebruikt worden. Gedurende je dienst zal er gebruik worden gemaakt van een automatische was- en spoelmachine. Houd er rekening mee dat dit een functie is waarbij je veel moet staan en je met regelmaat kracht nodig hebt. Tevens is het van belang om stressbestendig te zijn, omdat het tijdens spitsuren de werkdruk kan oplopen.

bottom of page