top of page

Beurs van Berlage

Geschiedenis

Amsterdam Conference Centre Beurs van Berlage ademt historie en karakter. Opgericht in 1903 als beurs en handelscentrum en geopend door onze voormalige koningin Wilhelmina. Vandaag de dag is het een congreslocatie waar elke dag verschillende evenementen worden gehouden waaronder beurzen, feesten en exposities. Voor de Beurs van Berlage staat hoge kwaliteit, service en uitstekende faciliteiten centraal.

Werken bij Beurs van Berlage

Werkzaamheden 

  • Drinken en eten uitserveren (dienblad lopen)

  • Debarrasseren

  • Bar

  • Garderobe

Werkkleding

Dames: witte blouse, zwarte pantalon en zwarte instappers/ballerina's.

Heren: wit overhemd, zwarte pantalon en nette zwarte schoenen.

Uiterlijke verzorging

Dames: Haar vast, verzorgde niet te lange nagels en geen (gel)nagellak.  ​

Heren: Gezichtsbeharing kort en goed verzorgd.

 

Geen zichtbare tatoeages en piercings. 

Tijden

Flexibele uren, in overleg met de planner.

Beurs van Berlage_Transparant.png

Horeca

room-service.png

Banqueting

Hospitality Banqueting verzorgt de cateringwerkzaamheden t.b.v. bezoekers, exposanten en organisatoren tijdens congressen, beurzen, vergaderingen en andere evenementen. Zij hebben een vast team die tijdens evenementen wordt aangevuld met flexkrachten, de hoeveelheid flexkrachten kan veranderen van 5 tot wel 300 personen. Elke dag is verschillend het ene moment verzorg je een koffie ontvangst voor 10 personen en het andere moment serveer je een diner uit voor 1000 gasten.

Hospitality

air-hostess.png

Garderobe

Als gaderobemedewerker heb jij de taak om de jassen, tassen en andere persoonlijke bezittingen van de gasten in ontvangst te nemen. Elke gast ontvangt na inlevering een persoonlijk nummer voor zijn of haar bezittingen. Verder is het van belang dat er toezicht wordt gehouden en zorg je ervoor dat de gaderobe netjes en geordend is.

bottom of page